GoGolf ryhmävalmennuskurssit 2021

GoGolfin ammattitaitoinen valmennustiimi on suunnitellut kurssivalikoimamme vastaamaan jokaisen golfarin tarpeita. Golfarin polku alkaa Päivässä Golfariksi Green Card -kurssista ja etenee jatkokurssien myötä Pelaa alle 100 -kurssille.

 Pidempään pelanneet golfarit voivat valita itselleen omiin tavoitteisiinsa sopivan kurssin, kuten Pelaa alle 80- tai 90 -kurssin. Kurssivalikoiman uusin timantti on Personal Training -konsepti, joka on räätälöity kurssi kokeneemmille pelaajalle. 

Tutustu GoGolf valmentajiin

Kurssit 2021

Katso kurssit suoraan GoGolfin Enkorasta:

Mikä kurssi sopii sinulle?

Pelaa alle 100 -kurssi on pelinomainen ja kehittävä golfkurssi, jonka tavoitteena on saada varmuus eri lyöntien käyttöön pelitilanteessa. Kurssi antaa lisätietoa omatoimisesta harjoittelusta ja pelin kehittämisestä. Kurssilla perehdytään muun muassa seuraaviin teemoihin:

– Etäisyyden hallinta puteissa

– Chipin ja pitchin hallinta

– Rangaistuslyöntien karsiminen

– Rutiinit ja mailavalinnat

– Positiivinen ja reipas pelityyli

 

Katso kaikki Pelaa alle 100 -kurssit: tästä <–

Pelaa alle 90 -kurssi on tavoitteellinen ja kehittävä golfkurssi, jossa perehdytään syvemmin siihen, mistä kierrostulos koostuu. Kurssin punaisena lankana on pelinomaisuus ja teemoina muun muassa:

– Omien lyöntien ja lyöntimittojen tunteminen

– Lähipelin varmuus griinillä ja sen ympärillä

– Kolmella reikään alle 50 metristä

– Tilannetaju olosuhteiden hallinnassa

– Rutiinit ja mentaalipeli kentällä

– Tilastointi

 

Katso kaikki Pelaa alle 90 -kurssit:  tästä <–

Pelaa alle 80 -kurssi on tavoitteellinen ja tuloksellisesti kehittävä golfkurssi, joka vaatii pelaajalta myös omatoimista harjoittelua. Kurssi tuo pelaajalle varmuutta niin lajillisesti kuin mentaalisestikin.

Kurssin teemoina on muun muassa:

– Omien lyöntien ja lyöntimittojen tunteminen

– Griiniosumien lisääminen

– Bogien ja isompien tulosten eliminointi

– Tilanteiden lukeminen kentällä

– Pelataan lyönti kerrallaan

– Tilastointi

 

Katso kaikki Pelaa alle 80-kurssit: tästä <–

Intensiivinen valmennusohjelma sinulle, joka arvostat yksilöllisyyttä. Tavoitteena on kehittää peliä pelaajan vahvuudet ja heikkoudet huomioiden. Kurssi alkaa mental golf profile testillä, joka tehdään ennen ensimmäistä tapaamista. Valmennus alkaa infotilaisuudella, jossa käydään ohjelman eteneminen yksityiskohtaisesti.

Heti tämän jälkeen tartutaan toimeen 9 reiän peliharjoituksella. Ohjelmaan kuuluvat pienryhmäharjoitukset ja kahden hengen yksityisopetukset tukevat pelaajalle laadittavaa harjoitusohjelmaa. Kehitystä seurataan tilasto-ohjelman avulla, ja josta harjoittelua kohdennetaan tuloksen optimoimiseksi.

Opit tunnistamaan oman pelisi dna:n sekä vahventamaan itseluottamusta omaan pelityyliisi. Kurssi soveltuu pelaajille, joiden tulostaso on alle 80 lyöntiä ja jotka harjoittelevat lajia aktiivisesti.

Katso kaikki Personal Training -kurssit: tästä <–

Haluatko mielummin yksityisopetusta?

Tutustu GoGolf valmennustiimiin ja varaa itsellesi yksityistunti.

Voit selata yksityistunteja myös suoraan GoGolf Enkoran kautta