GoGolf talvikurssit 2023-2024 nyt myynnisä

GoGolfin ammattitaitoinen valmennustiimi on suunnitellut kurssivalikoimamme vastaamaan jokaisen golfarin tarpeita. Golfarin polku alkaa Päivässä Golfariksi Green Card -kurssista ja etenee jatkokurssien myötä Pelaa alle 100 -kurssille.

 Pidempään pelanneet golfarit voivat valita itselleen omiin tavoitteisiinsa sopivan kurssin, kuten Pelaa alle 80- tai 90 -kurssin. 

Mikä kurssi sopii sinulle?

Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle, minimoida 3-putin greenit ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 100 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 100 -kurssi on pelinomainen ja kehittävä golfkurssi, jonka tavoitteena on saada varmuus eri lyöntien käyttöön pelitilanteessa. Kurssi antaa lisätietoa omatoimisesta harjoittelusta ja pelin kehittämisestä. Kurssilla perehdytään muun muassa seuraaviin teemoihin: 

– Etäisyyden hallinta puteissa

– Chipin ja pitchin hallinta

– Rangaistuslyöntien karsiminen

– Rutiinit ja mailavalinnat

– Positiivinen ja reipas pelityyli

Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle, eliminoida tuplabogit ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 90 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 90 -kurssi on tavoitteellinen ja kehittävä golfkurssi, jossa perehdytään syvemmin siihen, mistä kierrostulos koostuu. Kurssin punaisena lankana on pelinomaisuus ja teemoina muun muassa:

– Omien lyöntien ja lyöntimittojen tunteminen

– Lähipelin varmuus griinillä ja sen ympärillä

– Kolmella reikään alle 50 metristä

– Tilannetaju olosuhteiden hallinnassa

– Rutiinit ja mentaalipeli kentällä

Haluatko lisätä lyöntiesi toistettavuutta ja upottaa enemmän putteja alle 6 metristä? Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 80 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 80 -kurssi on tavoitteellinen ja tuloksellisesti kehittävä golfkurssi, joka vaatii pelaajalta myös omatoimista harjoittelua. 

Kurssin teemoina on muun muassa:

– Omien lyöntien ja lyöntimittojen tunteminen

– Griiniosumien lisääminen

– Bogien ja isompien tulosten eliminointi

– Tilanteiden lukeminen kentällä

– Pelataan lyönti kerrallaan

– Tilastointi

Tutustu GoGolf valmentajiin