Pelipaikat ja sijainnit

Katso sinulle helpoin paikka treenata ja tutustu kohteisiimme

GOGOLF LEPPÄVAARA RANGE

Monipuolinen GoGolfin harjoittelupaikka Espoon Leppävaarassa sopii niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmallekin golffarille. Range sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan kauppakeskus Sellon kulmalla. Harjoittelun lomassa on mahdollisuus käydä nauttimassa virvokkeita viihtyisällä terassilla. Leppävaaran Rangella järjestetään kesäkaudella monipuolisesti erilaisia kursseja, joista jokainen golffari löytää varmasti itselleen sopivan.

 

Rangen osoite: Säterinpuistontie 1, 02600 Espoo.

PEURAMAA GOLF

30 min Helsingistä

Peuramaa Golfilla on jo 30-vuotinen historia. Seura on yksi Suomen suurimmista lähes kahdella ja puolella tuhannella jäsenellään. Tarjolla on 36 reikää ja par 3 -kenttä, jolla on kasvanut merkittävä määrä golfin harrastajia Suomeen.

 

Kentän osoite: Peuramaantie 152, 02480 Kirkkonummi

KURK GOLF

Suomen ensimmäinen GoGolf-kenttä löytyy Kirkkonumelta Bakträsk-järven tuntumasta. Kurk Golf on tunnettu Suomen hauskimpana golkenttänä, jonne kaikki golffarit pelitasosta riippumatta ovat tervetulleita. Harjoitusalueet, klubitalo sekä ykköstii ovat pelaajan kannalta kompaktisti lähellä toisiaan. Kurk Golf pitää sisällään 27 reikää – 18 reikäisen Valley & Lake -kentän sekä 9-reikäisen Hill -kentän. Kurk Golf on mielenkiintoinen ja vaihteleva sekoitus vehreää puisto- ja metsäkenttää. 

 

Kentän osoite: Kuperkeikantie 20, 02550 EvitskogA

VUOSAARI LINKS

Meren äärellä, pääkaupungissa on helmi,
​​​​​​​21-vuotiaaksi kypsynyt todellinen links-kenttä.
Linkseillä tuulee aina. Ensi kesänä raikkaan tuulahduksen Vuosaari Linksiin tuo GoGolf.
Me hiomme talven aikana suunnitelmat kuntoon, hio sinä svingi. Nähdään keväällä ykköstiillä!

 

Kentän osoite: Eteläreimarintie 9, 00980 Helsinki

HILLS BY GOGOLF

GoGolf perheen uusi tulokas löytyy Vihdin Jokikunnasta. Hills by GoGolf omaa huippu fasiliteetit harjoitteluun, pelaamiseen ja nautiskeluun. Iso range-alue, harjoituskenttä Piccolo sekä kaksi täysmittaista, kilpatason kenttää luovat upeat puitteet golfin harrastamiselle. GoGolf by Hills palvelee niin lähiseudun asukkaita kuin kauempaakin tulevia golffareita. 


Kentän osoite: Luolaistentie 24, 03430 Jokikunta

HIRVENSALON GOLF

Vain viiden kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitseva Hirvensalon Golf kuuluu uutena tulokkaana GoGolf perheeseen. Kenttä on 6-reikäinen, mutta muokattavissa 18-väyläiseksi, tasoituskelpoiseksi kentäksi. Lisäksi alueella on 23-paikkainen range ja useampi harjoitusgriini lähipelin harjoittelua varten. Hirvensalon alueen hyvä henki ja aloittelijaystävällinen kenttä rohkaisee uusia golffareita lajin pariin. Kesällä 2021 GoGolf järjestää useita Päivässä Golfariksi Green Card -kursseja Hirvensalon Golfissa.

GOGOLF MEGARANGE AIPORT

MegaRange Airport on aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitseva GoGolfin harjoitusalue. Range on kaikille avoin harjoituspaikka, jossa on mahdollisuus harjoitella golfia putista draiviin. Range on iltaisin valaistu ja lyöntipaikkoja löytyy myös katosten alta, joten sateen yllättäessä harjoitukset voivat jatkua.

 

MegaRangen osoite: Turvalaaksonkuja 3, 01740 Vantaa

 

 

GOGOLF LOUNGE ESPOO

Espoon Kerassa sijaitseva GoGolf Lounge on Suomen siistein ja modernein sisäharjoitteluhalli. Loungesta löytyy lyöntipaikkojen ja kaltevan lähipeligriinin lisäksi kahdeksan Trackman studiota, jossa voi matkustaa virtuaalisesti Kaliforniaan ja pelata Pebble Beach yhdessä kaveriporukan kanssa. Trackman analysaattori kertoo samalla lyönnistäsi kaiken oleellisen ja antaa työkaluja svingin kehittämiseen myös sisätiloissa. GoGolf Loungesta löytyy lisäksi GolfSkyn pieni myymälä sekä viihtyisä baari, jotka palvelevat golffareita harjoittelun lomassa.

 

GoGolf Loungen osoite: Karantie 4 Keran hallit, 02630 Espoo.

GOGOLF LOUNGE TAMPERE

Upea golfin sisäharjoittelukeskus Golf Sky Tampere myymälän yhteyteen. 8 TrackMania ja 20 lyöntipaikkaa. Lisäksi lähipelialue