Pelipaikat ja sijainnit

Katso sinulle helpoin paikka treenata ja tutustu kohteisiimme

LEPPÄVAARA RANGE

Monipuolinen Espoon Leppävaarassa sopii niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmallekin golffarille. Range sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan kauppakeskus Sellon kulmalla. Harjoittelun lomassa on mahdollisuus käydä nauttimassa virvokkeita viihtyisällä terassilla. Leppävaaran Rangella järjestetään kesäkaudella monipuolisesti erilaisia kursseja, joista jokainen golffari löytää varmasti itselleen sopivan.

 

Rangen osoite: Säterinpuistontie 1, 02600 Espoo.

KURK GOLF

Kurk Golf on tunnettu Suomen hauskimpana golkenttänä, jonne kaikki golffarit pelitasosta riippumatta ovat tervetulleita. Harjoitusalueet, klubitalo sekä ykköstii ovat pelaajan kannalta kompaktisti lähellä toisiaan. Kurk Golf pitää sisällään 27 reikää – 18 reikäisen Valley & Lake -kentän sekä 9-reikäisen Hill -kentän. Kurk Golf on mielenkiintoinen ja vaihteleva sekoitus vehreää puisto- ja metsäkenttää. 

 

Kentän osoite: Kuperkeikantie 20, 02550 EvitskogA

MEGARANGE AIPORT

Megarange Airport on aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitseva harjoitusalue. Range on kaikille avoin harjoituspaikka, jossa on mahdollisuus harjoitella golfia putista draiviin. Range on iltaisin valaistu ja lyöntipaikkoja löytyy myös katosten alta, joten sateen yllättäessä harjoitukset voivat jatkua.

 

MegaRangen osoite: Turvalaaksonkuja 3, 01740 Vantaa

 

GOLF LOUNGE ESPOO

Espoon Kerassa sijaitseva Golf Lounge on Suomen siistein ja modernein sisäharjoitteluhalli. Loungesta löytyy lyöntipaikkojen ja kaltevan lähipeligriinin lisäksi kahdeksan Trackman studiota, jossa voi matkustaa virtuaalisesti Kaliforniaan ja pelata Pebble Beach yhdessä kaveriporukan kanssa. Trackman analysaattori kertoo samalla lyönnistäsi kaiken oleellisen ja antaa työkaluja svingin kehittämiseen myös sisätiloissa. 

 

Golf Loungen osoite: Karantie 4 Keran hallit, 02630 Espoo.