Milla Haro

Opetusta kaikentasoisille pelaajille

Tarjoan opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille golfpelaajille, opetukseeni on helppo tulla taitotasosta riippumatta. Haluan auttaa kaiken tasoisia pelaajia kehittymään golfissa sekä inspiroida uusia golfareita lajin pariin. 


Millainen olen valmentajana

Olen helposti lähestyttävä, positiivinen ja kannustava. Oppilailla on erilaisia taipumuksia omaksua asioita, joten pyrin huomioimaan erilaiset oppimistyylit ja oppilaan mahdolliset fyysiset rajoitteet opetuksessa. Vahvuuksiani ovat hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky selittää asiat ymmärrettävästi. Valmentajan ei tule aliarvioida oppilaan kykyä ymmärtää asioita, mutta hyvä valmentaja osaa nähdä oleellisen tekniikan kehittämisessä ja tarjota siihen sopivia harjoitteita.


Taustaani

Minulla on liikunnallinen tausta joukkuevoimistelun ja tanssin parissa ja olen toiminut nuoruudessani myös ammattitanssijana. Golfiin minulle syntyi intohimoinen suhde heti ensikosketuksesta. Tulin ottaneeksi golftunteja heti alkuun, jonka myötä harjoittelusta tuli mielekkäämpää ja motivaatio kehittää taitoja kasvoi eksponentiaalisesti. Rakastan treenaamista ja tekniikan hiomista. Pidän myös golfin meditatiivisesta vaikutuksesta ihmiseen – luonto, rauha, keskittyminen ja aikaiset aamut yksin golfkentällä ovat minulle tärkeitä.

Olen toiminut golfopetuksen parissa seitsemän vuotta. Toimin aiemmin Pickala Golfin juniorivalmennuksessa vastaten erityisesti fysiikkatreenien vetämisestä. Opetin sen jälkeen Season Golfissa kolme vuotta ja GoGolfilla 1,5 vuotta.

Minulla on opettajatausta ja vahva pedagoginen osaaminen. Olin Mika Piltzin valmennuksessa siitä asti kun aloitin golfin, ja hän inspiroi omalla opetustyylillään. Olen saanut ammentaa oppeja myös muilta alan parhailta valmentajilta, kuten Timo Karviselta ja Timo Rauhalalta.

Olen kouluttautunut myös golfin fysiikkavalmentajaksi. Kannustankin pelaajia panostamaan myös golfin fysiikkaharjoitteluun, jonka myötä kehonhallinta paranee ja svingistä on mahdollista kehittää toistettava ja tehokas.


Tervetuloa opetukseen!

Yhteystiedot:
millakharo@gmail.com
044 9725 008